Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

October 2021

Die coronabedingt verschobene Verleihung des Dwight und Ursula Mamlokpreises 2020 wird im Rahmen eines Konzertes unter Mitwirkung der Preisträger*innen im Werner-Otto-Saal des Konzerthauses Berlin Am Gendarmenmarkt am 31. Oktober 2021 stattfinden.

Der Mamlok-Ensemble-Preis geht an das Ensemble Bayona mit Eros Jaca (Leitung & Violoncello, Zaragoza/Spanien), Camille Sublet (Klavier, Schweiz), Azra Ramic (Klarinette, Bosnien), Alma Olite, ( Violine, Spanien), Maria Moros (Viola, Spanien), Daniel Bondia (Oboe, Spanien)

www.ensemblebayona.com

Der Mamlok-Solistinnenpreis geht an die Schlagzeugerin Leonie Klein

Presseartikel: Deutschlandfunk Kultur | Südwestdeutscher Rundfunk

The award ceremony of the Dwight and Ursula Mamlok Prize 2020, which has been postponed due to corona, will take place on the 31st October 2021 in the Werner-Otto-Saal of the Konzerthaus Berlin Am Gendarmenmarkt in the context of a concert with the participation of the prize winners.

The Dwight and Ursula Mamlok Ensemble Award will go to Ensemble Bayona with Eros Jaca (artistic director & violoncello, Zaragoza/Spain), Camille Sublet (piano, Switzerland), Azra Ramic (clarinet, Bosnia), Alma Olite, violin, Spain), Maria Moros (viola, Spain), Dandia Bondia (oboe, Spain)

www.ensemblebayona.com

The Dwight and Ursula Mamlok Award for a soloist will go to the German percussionist Leonie Klein